ο καιρός επιβάλει να φροντίσουμε τον εαυτό μας και σήμερα το κάναμε φτιάχνοντας το φανταστικό βιγκσν ρυζόγαλο της Δήμητρας Μαγκλάρα. Τη συνταγή θα τη βρείτε στη σελίδα της στο Facebook https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0osJX5vkuhs419wcwYAvs1sEzaU4unpXrJEFBF8bVsCrLcSfbEV2Z5pWQLH1dcLk8l&id=101559461586471
Ένα παραδοσιακό γλυκό που σου φέρνει στο νου αναμνήσεις από τη γιαγιά χωρίς όμως να χρειάζεται το γάλα ή τη ζάχαρη ( δεν λείπουν καθόλου μα καθόλου)
Κούζου δεν είχαμε, βάλαμε άμυλο ταπιόκας και η συνταγή βγήκε!
Το ρυζόγαλο αυτό είναι υπέροχο. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα στη συνταγή… Πρέπει να φτιάξει κανείς τη διπλάσια ποσότητα γιατί είναι τόσο νόστιμο που σε καμμιά περίπτωση δεν είναι αρκετό στην ποσότητα που περιγράφεται!



Leave a Reply